Er har chattat, sam omedelbart amna d till slut ses

Er har chattat, sam omedelbart amna d till slut ses

1. Hurda var ert ett ogonblick?

Ni befann er eventuellt bagge tvenne ocksa utstot ni comfort zone nar d traffades? Oro kan lite folk att forefalla osakra, och darmed mindre attraktiva. Skad vad tankte du nar ni forut forsta gangen fick ogonkontakt tillsamman din dejt? Fick n lystnad att smila a ora mot ora, alternativt ville du bita de i lappen? Vart han alternativt hon korrekt sa saso du hade forestallt de, eller blev du overraskad? Sam vart det inom sa stank positivt eller negativt?

2. Flot samtalet pa enastaende?

Man anser att man ager enastaende eller skroplig kemi med andra persone, och det darborta tillsammans kemi befinner si nago en aning diffu kansla sasom ar betungande att placera finger pa. Emellanat klickar vi genast tillsammans en individ vi mote, samt andra ganger distanserar vi oss, samt det befinner sig ej stadse vi kan beskriv vara sym- alternativ antipatier.

3. Rorde du intill varandra?

Fysisk dragning kan karl inte bemastr, och det finns tillfallen emeda det ar komplicerat att ick beroring varandra. Sam ”tillfallig” bekantskap – nagon labb villi nagon hand, skuldror som mots – befinner si nagon del av en finfin flir. Forsavitt du exakt inte ville bit ut handen samt berora samman din dejt, och ej ens overvagde hurda det skulle finnas att pussa honom alternativt henne, saklart emedan varenda det formodligen ej mer tillsamman det. Skad angrade du darefte att d icke kom varandra narmare? Forsavitt odla befinner si fallet odl skal d kanske traffas upprepa.

4. Kunde ni garv med?

D kanner til litegrann forsavitt varandra av det d age delat inom tidevarv profiltexter, och igeno det er har skrivit till varandra. Men holl det mattet i fru turkisk verkligheten? Hade d gemensamma intressen, varderingar sam standpunkter? Sam ett valdigt betydande fenomen: kunde er skratta til likadan don? Saken dar fysiska attraktionen sta sig sallan i synnerhe lange om er ick aven befinner sig kungen dito vaglangd nar det kommer mot skamtlynn samt forhallningssatt mot livet inom anna.

5. Resli rutt at kompromisser?

Forsavit din dejt befinner si oerhort fal ut, samt ert ett meeting lopte gallande precis bra, odla befinner si det gott enkom att kapituler han? Jo… Men kom ihag att om n borjar inbegrip dig tillsamman hen, samt han alternativ hon har planer kungen att utforska ino Brasilien medan ni har ditt dromjobb i Stockholm… Att bli forblindad fran love overskuggar fornuftet, samt drommer n t.ex. forsavit att instifta at, sam din dejt icke vill ha (fler) baby, sa ager du nago illa utgangspunkt redan a paborjande. En proportion bygger kungen kompromisser, men ifall de befinner sig pro stora sam forut massa sa blir vistelsen oftast foto.

6. Glomde du da tiden?

Ett valdigt gott indikation befinner si om er tyckte tiden gick fastning. Om du plotslige upptackte att saken da epok ni hade avsatt at motet tagit fardig, forsavit du tvingas applicer ytterligar pen inom parkeringsautomaten alternativt fyra av opp den planerade tagtiden boning, emedan njot ni synbarligen av varandras folje. Radde det nagon lika jamviktslage emella att lyssna sam samspraka? Det befinner si nago begriplig intresseindikator, att ni hade likadan blaffig begar att lyssna som att konversera.

7. Nagon spirande fornimmelse bruten tillfredsstallelse?

Hurda mildra var dina moment nar ni gick hushall? Kande n darfor att vissla? Log du mot de forbipasserande, eller vart n narmast indifferent? Samt dagen efter? Tankte n massor pa ni dejt, eller gjorde saken dar intet spar? Sta det racker sallan att man inneha gemensamma intressen samt varderingar. Det kan finnas grunden pro nagon bra vanskap, andock inom ett proportion vara tvunge det existera ett gnista. Samt forsavitt du marker av nago spirande varseblivning utav gladje odl finns det intet att vanta villig.

Halloj! ?? sjalv onska att n diggar artikeln – n kan lasa resten okostligt sa hastig vi inneha bildat din image. Emedan kan n likas pricka nagon massa sockr singlar forsavitt n vill ??

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *